Nieuwjaarswensen 2018 & nieuws

 

Beste sympathisanten van Buitensporig,

Vlak voor het eind van januari, nog net op tijd om jullie beste wensen en een goede gezondheid voor 2018 te wensen.

Deze week heeft de Raad voor Vergunningsbetwistingen uitspraak gedaan in het dossier van de verkavelingsvergunning: ze heeft ons beroep verworpen. De Raad vindt dat er in zone A drie torens kunnen gebouwd worden en niet twee, zoals wij in het Ruimtelijk Uitvoeringsplan lazen. We betreuren deze beslissing van de Raad voor Vergunningsbetwistingen.

We blijven ons natuurlijk inzetten voor een duurzame en leefbare buurt en zullen ons de komende weken beraden op welke manier we dat in de toekomst kunnen doen.

We kijken dan ook uit naar de themawandelingen met de stadsbouwmeester die de stad organiseert op 24 februari. Buitensporig had al in de Klankbordgroep begin 2017 gevraagd om het gehele project Sint Pieters te evalueren. We hopen dat deze themawandeling meer zullen zijn dan wat zand in onze ogen in dit verkiezingsjaar. Vul zeker en vast hier al je opmerkingen in.

 

Buitensporig,

PS: WIe het gehele arrest van de Raad voor vergunningsbetwistingen wil nalezen ( 59 blz) kan een mailt sturen naar reageer@buitensporig.be .