Van wijkdebat naar wijkinspraak

buitensporigBeste buurtbewoner,

Waarschijnlijk bent u op onze webside terecht gekomen, na het lezen van onze flyer op het voorbije wijkdebat. Via deze site willen wij u op de hoogte houden van de werken (en haar gevolgen voor de buurtbewoners) van de Gentse werf van de eeuw: het Project Gent-Sint-Pieters.

De Werkgroep Sint-Pieters-Aaigem (Stationsbuurt Zuid) en het Buurtcomité Buitensporig (Stationsbuurt Noord) hebben al geruime tijd terug de handen in elkaar geslagen om aandacht te vragen voor de belangen van de buurtbewoners.

Bent u nieuw in de problematiek? Zijn de plannen van het Project u niet goed bekend? Heeft u geen zicht op de gevolgen voor u als buurtbewoner? Dan raden wij u aan om de presentaties door te nemen die op de voorbije bijeenkomsten van de beide buurtcomités naar voor werden gebracht. Belangrijke informatie over de werken die ook uw leef- en woonkwaliteit blijvend zullen veranderen!

Neem ook even verder een kijkje op deze website bij de oudere berichten. Er staat héél interessante informatie in!

Indien u op de hoogte wenst gehouden te worden van de informatie die wij verspreiden en van onze activiteiten of indien u actief wilt meewerken, stuur dan uw mailadres naar piet.dedecker@telenet.be indien u in de Stationsbuurt-Zuid woont en naar reageer@buitensporig.be indien u in de Stationsbuurt-Noord woont.

Laat ons uw mening horen! Wij nemen die graag mee op de Klankbordgroep waarin wij het gesprek aangaan met de Projectpartners.

Welkom!