Archief

Openbaar Onderzoek Gentse Twin Towers

Het openbaar onderzoek n.a.v. de aanvraag voor het bouwen van de Gentse twin towers (in zone A5) loopt van 14 december tot en met 22 januari.
Vermoedelijk om te vermijden dat BuitenSporig opnieuw te veel de toon zou zetten (na de heibel die het over de Diamant maakte) organiseren de Stad en NV SOFA op 7 januari zelf een infovergadering in de Sint-Paulusschool http://www.projectgentsintpieters.be/communicatie/infomomenten/infovergadering-bouwaanvraag-a5.

Fietserbond blijft ‘symbolisch’ weg uit de Klankbordgroep

Opmerkelijk statement van de Fietsersbond: ze blijven weg op de volgende Klankbordgroep van het Project Gent-Sint-Pieters. Hieronder vind je de open brief die ze daarover verstuurden:

“Dag allen,

Fietsersbond Gent blijft vanavond “symbolisch” weg uit de klankbordgroep.

We willen hiermee protesteren tegen de gang van zaken.

Het staat u allen vrij hetzelfde te overwegen.

Waarom het kiss&ride concept niet werkt...

kr1Het kiss&ride concept werkt niet aan de Zuidkant van het station. Dat is een statement…  Dat creëert heel wat gevaarlijke situaties.

Verslag Klankbordgroep maart 2012

Via volgende link vind je het verslag van de voorbije Klankbordgroep. Commentaren of nieuwe aandachtspunten kan je ons doorgeven via ons emailadres.

Vragen klankbordgroep 10 januari 2012

De opvolging van de vragen gesteld naar aanleiding van de voorbije Klankbordgroep zijn binnen, je kan de vragen en antwoorden lezen via volgende link.

Klik hier: 20120110_stavaza

Reacties en commentaren zijn welkom via ons vertrouwd emailadres (klik op contact in de bovenste taakbalk).

Pagina's