Wijkdebat Werkgroep Sint-Pieters-Aaigem

wijkverkiezingsdebatOp maandag 1 oktober gaat het wijkverkiezingsdebat van de Werkgroep Sint-Pieters-Aaigem door, het buurtcomité actief in de Stationsbuurt-Zuid.

De Werkgroep heeft al enkele gemeenteraadsverkiezingen de traditie om een politiek debat te organiseren over de toekomst van de wijk.

Iedereen is welkom om 20u in het Koninklijk Atheneum Voskenslaan 60.

De volgende politici nemen deel: Tom Balthazar (SPA), Matthias Declercq (Open-VLD), Peter Dedecker (N-VA), Isabelle Heyndrickx (CD&V) en Tine Heyse (Groen)

Moderator is Johny Vansevenant (VRT-Nieuwsdienst en woonachtig in de wijk).

Wij willen die avond samen met u het gesprek aangaan met politici van verschillende partijen die kandidaat zijn bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Wij willen horen wat hun visie en hun plannen zijn met onze wijk voor de komende zes jaren, meerbepaald rond vijf thema’s waarvan het laatste thema ook Buitensporig erg interesseert:

  • Natuur, milieu, duurzaam leven en wonen
  • Verdichting en verkoting
  • Verkeersveiligheid en mobiliteit
  • Infrastructuur en dienstenaanbod voor de bewoners
  • Project Gent-Sint-Pieters

De partijen zullen ook een schriftelijke reactie bezorgen op het buurtmanifest dat u vindt op http://jadd.be/sintpietersaaigem/buurtmanifest/

Welkom op uw kans om te luisteren hoe de politieke partijen de toekomst van de wijk zien en welkom met uw vragen of suggesties naar de kandidaten voor de gemeenteraad.

Klik hier voor de flyer van het debat die u ook als affiche kan afdrukken en ophangen.