Foutmelding

  • Notice: Undefined index: scroll_lock in addressfield_staticmap_field_formatter_view() (regel 488 van /customers/e/1/e/buitensporig.be/httpd.www/sites/all/modules/addressfield_staticmap/addressfield_staticmap.module).
  • Notice: Undefined index: info_window in addressfield_staticmap_field_formatter_view() (regel 489 van /customers/e/1/e/buitensporig.be/httpd.www/sites/all/modules/addressfield_staticmap/addressfield_staticmap.module).
  • Notice: Undefined index: text_address in addressfield_staticmap_field_formatter_view() (regel 490 van /customers/e/1/e/buitensporig.be/httpd.www/sites/all/modules/addressfield_staticmap/addressfield_staticmap.module).
  • Notice: Undefined index: api_key in addressfield_staticmap_field_formatter_view() (regel 491 van /customers/e/1/e/buitensporig.be/httpd.www/sites/all/modules/addressfield_staticmap/addressfield_staticmap.module).

voordracht en stand van zaken.

Wij verwelkomen Prof. Dr. Thomas Block, docent en directeur van het Centrum voor Duurzame Ontwikkeling aan de UGent én bewoner van de Rijsenbergwijk. Hij zal een voordracht geven over duurzame stadsontwikkeling. 
Na de voordracht krijgt u nog een stand van zaken van het project en de acties van BuitenSporig.

Datum: 
donderdag, 25 september, 2014 - 20:00
Locatie: