Foutmelding

  • Notice: Undefined index: scroll_lock in addressfield_staticmap_field_formatter_view() (regel 488 van /customers/e/1/e/buitensporig.be/httpd.www/sites/all/modules/addressfield_staticmap/addressfield_staticmap.module).
  • Notice: Undefined index: info_window in addressfield_staticmap_field_formatter_view() (regel 489 van /customers/e/1/e/buitensporig.be/httpd.www/sites/all/modules/addressfield_staticmap/addressfield_staticmap.module).
  • Notice: Undefined index: text_address in addressfield_staticmap_field_formatter_view() (regel 490 van /customers/e/1/e/buitensporig.be/httpd.www/sites/all/modules/addressfield_staticmap/addressfield_staticmap.module).
  • Notice: Undefined index: api_key in addressfield_staticmap_field_formatter_view() (regel 491 van /customers/e/1/e/buitensporig.be/httpd.www/sites/all/modules/addressfield_staticmap/addressfield_staticmap.module).

Verkeerscirculatieplan Sint-Pieters-Buiten: infomoment op 29/09/14

Op maandagavond 29 september 2014doorlopend van 18u00 tot 21u00, organiseren Stad Gent en de projectpartners van het Project Gent Sint-Pieters (PGSP) in de "Sterre-spits" (Maaltebruggestraat 185, 9000 Gent) een "Infomoment" over hun voorstel van Verkeerscirculatieplan voor onze woonwijk (download de folder hier). Dit voorstel van verkeerscirculatieplan zou in het najaar 2014 voor een periode van 6 maand als Proefproject worden ingevoerd en aansluitend worden geëvalueerd samen met de buurtbewoners.

Het verheugt ons dat Stad Gent en PGSP daarmee ingaan op onze oproep om maatregelen te nemen tegen het sterk toegenomen (vracht- en sluip-)verkeer, de onaangepaste rijsnelheden en het toenemende aantal verkeersonveilige situaties voor de "zwakke" weggebruikers in onze woonwijk. Stad Gent en PGSP geven daarmee blijk van begrip voor de ernst van de verkeerssituatie en we beschouwen dit als een goede stap in de juiste richting.

Echter,…

Datum: 
maandag, 29 september, 2014 - 18:00
Locatie: