Foutmelding

  • Notice: Undefined index: scroll_lock in addressfield_staticmap_field_formatter_view() (regel 488 van /customers/e/1/e/buitensporig.be/httpd.www/sites/all/modules/addressfield_staticmap/addressfield_staticmap.module).
  • Notice: Undefined index: info_window in addressfield_staticmap_field_formatter_view() (regel 489 van /customers/e/1/e/buitensporig.be/httpd.www/sites/all/modules/addressfield_staticmap/addressfield_staticmap.module).
  • Notice: Undefined index: text_address in addressfield_staticmap_field_formatter_view() (regel 490 van /customers/e/1/e/buitensporig.be/httpd.www/sites/all/modules/addressfield_staticmap/addressfield_staticmap.module).
  • Notice: Undefined index: api_key in addressfield_staticmap_field_formatter_view() (regel 491 van /customers/e/1/e/buitensporig.be/httpd.www/sites/all/modules/addressfield_staticmap/addressfield_staticmap.module).

Vergadering omtrent de "stand van zaken"

Kom op woensdag 4 oktober 2017 naar de vergadering van buitensporig en achterhaal wat er op dit ogenblik gebeurt in en rond het Project Gent Sint-Pieters.

Je krijgt er antwoorden op vragen als: “Mag de Diamant nu toch worden gebouwd? Hoe lang zal het station nog een bouwwerf zijn? Hoe staat het met Rinkkaai project? …”

Wij voorzien ook tijd voor vragen en informeren over nieuwe initiatieven in de wijken rond het station Gent-Sint-Pieters.

Afspraak op woensdag 4/10 om 20 uur in de Sint-Pauluskring, Patijntjesstraat 27.

Afbeelding: 
Datum: 
woensdag, 4 oktober, 2017 - 20:00
Locatie: