Afgesloten is niet onbereikbaar!

Sedert een week of twee is het kruispunt van de Voskenslaan met de Sint-Denijslaan onderbroken. In de dagen na het afsluiten hebben we gezien dat het een paar dagen geduurd heeft eer de signalisatie in de omgeving is aangebracht en aangepast.

Voor wie de Sint-Denijslaan wil inrijden langs de "achterkant", van aan de R4 of de Snepkaai/Maurice Dupuislaan, staan er sinds een paar dagen borden met de boodschap "Sint-Denijslaan afgesloten". De ervaring leert nu dat bezoekers die de situatie niet kennen, dit interpreteren als dat de Sint-Denijslaan gewoon niet bereikbaar is: het begin van een tevergeefse reeks pogingen om via kilometerslang rondrijden toch in de buurt van de Sint-Denijslaan te geraken. Kennissen die bewoners komen bezoeken, komen na heel wat verwarrende pijlen te volgen soms op de Fabiolalaan terecht!

De boodschap "Sint-Denijslaan afgesloten" is ongetwijfeld goed bedoeld, maar misleidend. De Sint-Denijslaan is over anderhalve kilometer perfect te bereiken, ondanks de boodschap.

Graag een correcte signalisatie aub!