Nieuwsbrief

Nieuwsbrief augustus 2020

Beste buurtbewoners, Nu het door de CORONAmaatregelen niet mogelijk is om samen te komen, knopen we terug aan met de oude gewoonte van een Buitensporig Nieuwsbrief. Buitensporig doet al jaren aan buurtwerking door zijn inzet voor de biomarkt op het Maria Hendrikaplein en de HOVELING. Verder in deze nieuwsbrief brengen we jullie op de hoogte van de geplande werken aan het station en langs de Fabiolalaan.
Bij vragen kunnen jullie steeds terecht bij reageer@buitensporig.be

Lees hier de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief najaar 2021

Beste sympathisant van Buitensporig,

Na 2 jaar inactiviteit wordt terug gewerkt aan het station; hoe ziet de planning voor de komende jaren er uit? Ook voor andere projecten langs de Fabiolalaan zijn er nieuwe plannen voorgesteld: de opvolger van de Stationstuinen, het LCI en Rinkkaai. Alledrie grote projecten die zowel in hun bouwfase als achteraf veel impact zullen hebben op onze buurt.

Door de Covid-maatregelen is het nog steeds niet eenvoudig om elkaar in levende lijve te ontmoeten. Met deze nieuwsbrief brengen we jullie op de hoogte.

Blijf Buitensporig steunen. Het merendeel van het opzoekwerk doen we zelf, in uitzonderlijke gevallen doen we beroep op juridische adviseurs. Je kan je bijdrage storten op rekeningnummer BE16 9796 4685 1474 van Buitensporig.

Met vragen kunnen jullie steeds terecht bij reageer@buitensporig.be

Dirk en Lieven

Pagina's